preloader
м. Суми
вул. Соборна 36
з 10:00 до 21:00
Меню
Ваш кошик

Ваш кошик порожній!

x
м. Суми
вул. Соборна 36
(050) 500 55 77

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

 

Ці Правила обробки, зберігання та захисту даних клієнтів (далі Правила) визначають порядок поводження з даними користувачів, зареєстрованих на сайті https://krevetka.sumy.ua/

1. Основні положення.

Погоджуючись з цими Правилами, Користувач дає дозвіл на збір, зберігання, використання та розголошення своїх даних, (в т.ч., але не обов'язково, персональних даних), відповідно до цих Правил, Законом України «Про захист прав споживачів», « Про захист персональних даних»,«Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах ».

Правила дійсні з моменту реєстрації користувача на https://krevetka.sumy.ua/

2. Збір та використання персональних даних про клієнта.

Дані Користувача є інформацією з обмеженим доступом.

Дані Користувача зберігаються на сервері сайту https://krevetka.sumy.ua/, сервері карткової бази і обробляються за допомогою автоматизованої системи.

Мета обробки даних Користувача: для забезпечення реалізації адміністративно-правових відносин, відносин у сфері податкового і бухгалтерського обліку, реклами, інших відносин, при яких використовуються дані користувачів.

На сайті https://krevetka.sumy.ua/ можуть збирати, зберігати і використовувати такі дані:

адреса електронної пошти (e-mail);

номер мобільного телефону;

Місто;

інші дані, які були надані Користувачем за допомогою реєстрації на сайті https://krevetka.sumy.ua/.

Користувач погоджується з тим, що передані їм дані можуть використовуватися для:

реєстрації користувача на сайті https://krevetka.sumy.ua/;

повідомлення Заклади, в якому бронюється столик, про деталі броні;

надання послуг і клієнтської підтримки на запит клієнта;

поліпшення власних послуг, змісту сайту та реклами;

повідомлення клієнта про послуги, новини і рекламних пропозиціях за допомогою SMS, електронних повідомлень, пошти і т.д.

3. Розголошення наданих клієнтом, користувачем даних.

Дані користувача надаються третім особам в наступних випадках:

отримано додаткове згоду клієнта;

надання загальної інформації (статистичні дані, узагальнена інформація), яка не містить персональну інформацію і яка не ідентифікує клієнта індивідуально;

надання інформацію правоохоронним та іншим державним органам у відповідь на їх офіційний запит, що стосується кримінального розслідування або передбачуваної протиправної діяльності.

4. Видалення наданих даних (в т.ч. персональних даних) і відмова від розсилки.

При зміні даних Користувача, зазначених у пункті 2, а також, якщо Користувач не хоче більше користуватися послугами сервісу сайту https://krevetka.sumy.ua, його дані підлягають зміні або видалення.

https://krevetka.sumy.ua/ залишає за собою право використовувати дані Користувача з метою, для якої ця інформація була зібрана, протягом одного місяця після деактивації інформаці.

5. Захист даних.

https://krevetka.sumy.ua зобов'язується вживати належних заходів безпеки для захисту від незаконного втручання або неправомірного зміни, розголошення або знищення даних Користувача.