Страви японської кухні не перестають дивувати новими поєднаннями. Смачні та вишукані вони вже давно стали культом відмінного настрою будь-якої події. Якщо ви в захваті від суші та бажаєте нових відчуттів, радимо скуштувати наші гарячі роли, у яких ідеально все – від гармонійності інгредієнтів до способу приготування. Запевняємо, вам неодмінно сподобається. А щоб краще розібратися в їх різновидах, ми поділимося цікавою інформацією в даній статті.
Теплі та запечені суші – спосіб приготування та користь
Скільки назв ви чули? Теплі, гарячі, запечені роли… Чим вони відрізняються від усім звичних холодних? Які з них корисніші? Нумо розбиратися.
Їх головна особливість полягає у відмінній термічній обробці. При цьому інгредієнти у всіх видах майже однакові – це рис, рибка, морепродукти, овочі.
Смажені або теплі суші проходять процес обсмажування. Рулет повністю занурюється у ємність з олією на кілька хвилин, не допускаючи її просочування всередину начинки, аби не зіпсувати смакову концепцію. Після цього майстерний сушист розрізає його на однакові шматочки, попередньо прибравши залишки олії. Зазвичай така страва готується в темпурі (спеціальному клярі з яйця, борошна, води та солі) та може окутуватися стружкою тунця. Теплі роли виглядають вельми ефектно з гармонійною “серединкою”. Якщо ви ще не пробували таку смакоту, радимо скоріше виправляти становище та отримувати задоволення від сучасної кулінарії.
Запечені роли самою назвою вказують на спосіб приготування. Такі шматочки на кілька хвилин потрапляють в духовку, де відбувається справжня кулінарна магія. Даний спосіб дозволяє по максимуму зберегти набір корисних вітамінів та мікроелементів, а смак набуває нових вибухових характеристик. Такі суші найкраще смакують в теплому вигляді. Так як рибка в начинці термічно оброблена, вживати їх можна і діткам, і вагітним, і тим, хто слідкує за правильним харчуванням.
Куштувати теплі та запечені суші рекомендуємо з тими ж соусами та приправами, що і холодні. Можна занурити край шматочка в соєвий соус для підсилення смаку та не нехтувати пелюстками імбиру для відновлення смакових рецепторів.
Які найсмачніші гарячі суші в Креветка?
Якщо класичною Філадельфією вас уже не здивувати, радимо замовити теплі шматочки з найулюбленішими поєднаннями інгредієнтів. Та сама червона рибка, креветки, сири, але в іншому обрамленні.
Найсмачніші для кожного свої, але все ж ми насмілимося запропонувати одні із найапетитніших комбінацій смаків, поєднаних в наших ролах:
- Майямі. Яскравий вугор, ананас, ніжний вершковий сир, чеддер, рис, загорнуті в стружку тунця та темпуру. Обсмажені вони поливаються соусом унагі, який ми варимо самі.
- Преміум De Luxe. Проходячи процес обсмажування в темпурі, лосось, тунець та авокадо комбінуються в надзвичайне сплетіння смаку. Як доповнення соуси кімчі, унагі, спайсі та японський майонез додають гармонійності.
- Чотири сира. Запечений рол увібрав в себе смаки чотирьох видів сирів – дор-блю, чеддер, пармезан та філадельфія.
- Теплий сет. Даний сет ролів складається з чотирьох апетитних видів суші. Рол в темпурі Патрон, Пальміра, Майямі та Титанік – кожен з них вразить ваші рецептори.
Куштуйте та відкривайте для себе нові смаки, які неодмінно стануть улюбленими.